247 elektrovakt_passer på

24/7 elektrovakt

Uansett når på døgnet det oppstår problemer med det elektriske anlegget, er elektrovakten hos Datelco klar til å hjelpe dere. 

24/7 elektrovakt
Ring: 92 84 45 46

Ikke alle elektriske feil skjer innenfor normal arbeidstid, eller kan vente til dagen etter. Da er det godt å vite at du kan ringe vår elektrovakt og få hjelp raskt.

Hva gjør du hvis strømmen blir borte?

Har sikringen gått, er det naturligvis sikringsskapet som gjelder. Men det er ikke alltid der feilen ligger – og da må det profesjonelle krefter til. Datelcos vakttelefon, 24:7 elektrovakt, treffer du når som helst på døgnet på telefon 92 84 45 46.

Våre ordinære åpningstider er kl. 8-16 på hverdager. Utenfor normal arbeidstid har vi døgnvakt for akutte oppdrag — da gjelder egne priser.

24:7 elektrovakt er sikkerhet. Og sikkerhet er trygghet.

Uansett når på døgnet det oppstår problemer med det elektriske anlegget, er elektrovakten hos Datelco klar til å hjelpe dere. Vi snakker ekte døgnvakt – hvert døgn, hver uke, hele måneden, hele året. Ryker kjølingen i datarommet på julaften, kommer vi til unnsetning.

Når alarmen går, kommer vi

Våre erfarne el-installatører rår over en fullt utstyrt servicebil, og har de nødvendige sertifikater og tillatelser til å kunne ta det som måtte komme av problemer. Vi betjener oftest våre bedriftskunder, men kan også rykke ut til private husholdninger.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale.

Nettverk_featured
Les mer

Nettverk

For å kable et nettverk, må du vite hva nettverket skal gjøre. 

Les mer
Brann og sikkerhet_featured
Les mer

Brann og sikkerhet

Datelco kan analysere dine behov, og prosjektere og installere alle nødvendige systemer.

Les mer
Datarom_featured
Les mer

Datarom

Datelco bygger nye datarom, renoverer gamle datarom og tilbyr Scalable Computer Room Solution.

Les mer