Elektro_Datelco
Profesjonelle fagfolk

Elektro

Datelcos elektroinstallatører er profesjonelle fagfolk med alle sertifikater som er nødvendige for effektiv og sikker el-installasjon.

Vi kan elektro

I over 30 år har vi levert full bredde innen el-installasjon. Vi følger nøye med på utviklingen. Våre langvarige kunderelasjoner opprettholdes ved at vi alltid tilbyr gode råd og kompetanse, samtidig som vi opptrer ryddig og ordentlig når vi er ute og installerer.

Vi har bred kompetanse innenfor elektro som omfatter generell el-installasjon, service, internkontroll, samt prosjektering.

Dette kan vi hjelpe deg med:

 • Generell installasjon for næring og industri
 • Belysning
 • Nødlysinstallasjoner
 • Sikringsskap
 • Termofotografering
 • Internkontroll elektro
 • Energitiltak – det grønne skiftet
 • Elbillading
 • Solcelleanlegg
 • Automasjon og styringssystemer
 • KNX
 • Rådgivning og prosjektering
Elektro_termofotografering
Les mer

Termofotografering

Datelco tilbyr termofotografering. Hva kan det brukes til?

Les mer
Elektro_elbillading
Les mer

Elbillading

Datelco har lang erfaring med å skreddersy ladeanlegg for elbil for våre kunder. 

Les mer
Elektro_smarthus og KNX
Les mer

Smarthus og KNX

Du kan velge alt fra enkle løsninger som lysstyring til komplette systemer.

Les mer
Elektro_datelco_elkontroll_operaen
Oppdag feil

El-kontroll

En el-kontroll er viktig for å forebygge brann og oppdage kritiske feil i det elektriske anlegget. Ved en el-kontroll går vi systematisk gjennom hele det elektriske anlegget. Finner vi feil på anlegget, gjør vi en vurdering av problemet, og kommer med forslag til løsning. 

Det er eier/brukers ansvar at det elektriske anlegget til enhver tid er i forskriftsmessig stand. Ved el-kontroll i næringsbygg inngår vi en avtale om oppdraget og hva som skal inngå i kontrollen. Alle næringsbygg bør jevnlig få gjennomført el-kontroll. Les også om internkontroll.

Datelco utfører el-kontroll hos bedrifter, industri og sameier etter NEK 405. Du får en utvidet tilstandsrapport av det elektriske anlegget, en oversikt over eventuelle feil og mangler, samt anbefalinger for forbedringer.

Har du spørsmål om el-kontroll, eller ønsker å bestille en gjennomgang i ditt bygg? Ta kontakt i dag!

Elektro_ENØK
Bærekraft

ENØK - energitiltak

Energieffektivisering og energisparing er bra for miljøet og for lommeboken

ENØK står for energiøkonomisering og dreier seg om hvordan man kan bruke energi på en mer økonomisk måte. For å spare energi uten å redusere på komfort må man effektivisere og forvalte energien riktig. Det er mye penger å spare på å være bevisst på et byggs strømforbruk.

I dag finnes det mange gode teknologiske løsninger som gjør ENØK enklere. Styringssystemer og smartløsninger bidrar til energieffektivisering ved at man kan planlegge og skru av og på energien til bestemte tider. Det er ofte større kostnader forbundet med å installere nye energibesparende systemer, men det er en god langtidsinvestering.

Les også om byggautomasjon og smarthus.

Elektro_solcellepanel
Samle energi

Solcelleanlegg

Det har blitt enklere enn før å utnytte energien fra solen. Ved å installere solcelleanlegg kan du være mindre sårbar for høye strømpriser samtidig som du bidrar til en mer bærekraftig fremtid. 

Datelco har den nødvendige erfaringen og leverer solcelleløsninger for alt fra private boliger til næring og industri. Vi kjenner kravene og reglene som må følges for å sette opp solcelleanlegg og har avtaler med kjente leverandører.

Vi kan hjelpe deg med planlegging, montering og vedlikehold. Det finnes også ulike støtteordninger, også for næringsbygg, som bidrar til at din investering i solceller blir lønnsom.