Jobb hos oss

Karriere

Vil du jobbe hos en arbeidsgiver som er solid, erfaren og fremtidsrettet på en gang? I Datelco har vi godt arbeidsmiljø og du får muligheten til å utvikle deg innen elektrofaget.
Datelco er en velkjent leverandør av elektrotjenester. Vi har et godt merkenavn og mange fornøyde kunder. Vi er stolte av det høye faglige nivået våre ansatte har. Våre kunder ser på oss som tilpasningsdyktige, nytenkende og fleksible.

En arbeidsplass for fremtiden

Vår visjon er «alltid først med konkurransedyktig innovasjon» – dette betyr at vi har en tradisjon for å være proaktive og for å finne løsninger sammen med våre kunder og samarbeidspartnere.

Energiomstilling og elektrifisering er noen av de viktigste virkemidlene for å oppnå klimamålene. Datelco spiller dermed en rolle i omstillingen til et fornybart samfunn, både ved å lede an nyutvikling og ved å være en kompetent rådgiver for våre kunder.

Vår kompetanse sparer kundene for energi og dermed penger. Spennende kunder og en god arbeidskultur tiltrekker kompetente medarbeidere. Grønn profil og miljøfyrtårn, bidrar til å vinne kontrakter. 

Gå til vår karriereportal for å se ledige stillinger ⇒
Datelco_karriere_karrierestige
Karrierestige

Din utvikling

Vi er opptatt av at alle våre ansatte skal få nå sine karrieremål. Du vil få kursene og etterutdanningen du trenger for å ta steget videre i karrieren din. Vi er en solid virksomhet som har drevet på i over 35 år og hos oss får du muligheten til å stige i gradene etter hvert som du tilegner deg kompetanse og erfaring. 

Datelco_karriere_rio

Spennende kunder

Hos Datelco får du arbeide i noen av Norges mest anerkjente bygg. Vi har arbeidet på slottet, Stortinget, tinghuset og operaen. Vi tør si at våre unike kunder gjør våre elektrikere unike.

Noen av de mest spennende jobbene vi har er derimot ikke i Norge. Med Utenriksdepartementet som kunde har våre elektrikere reist jorden rundt og arbeidet på de norske ambassadene og utenriksstasjonene. Noen eksempler er Rio de Janeiro, New Dehli, Dublin, Colombo, Tokyo, Juba og New York.

Datelco_lærlinger_featured_ny
Bli lærling

Datelco er en lærlingbedrift

Det er lærlinger som er fremtiden, både for den enkelte bedrift og for landet.

Les mer
Datelco_jenter i elektro_featured_ny
Jenter

Jenter i elektro

Vi ønsker at flere jenter skal ha en karriere og lykkes i elektrobransjen. 

Les mer
Datelco_om oss
Om oss

Om Datelco

Vår visjon er «Alltid først med konkurransedyktig innovasjon, som bringer oss videre sammen med våre kunder»

Les mer