Arbeidsmiljø 30.01.2024

Aldersdiskriminering? Ikke i Datelco!

Her er Bjørn (66) og Helge (66). De har nettopp arbeidet sammen på et prosjekt for Atea, en langvarig kunde og samarbeidspartner av Datelco.

Her er Bjørn (66) og Helge (66). De har nettopp arbeidet sammen på et prosjekt for Atea, en langvarig kunde og samarbeidspartner av Datelco.

Helge feiret 35 års jubileum som ansatt i Datelco i 2023, og har dermed vært med selskapet helt fra oppstarten. Helge arbeider med nettverksinstallasjon og har vært en hjørnestein i Datelco i alle disse årene. Helge er kanskje den av Datelcos ansatte som har reist mest i jobb, med arbeid i 37 forskjellige land. Han har blant annet arbeidet for Coca Cola i Moskva, og på Norges ambassader i Sri Lanka, Kongo, Mosambik og Saudi Arabia.

I løpet av sin lange karriere i selskapet har Helge alltid arbeidet ute hos kundene, og har blitt en favoritt hos sine faste kunder som inkluderer Ringnes, Coca Cola og Utenriksdepartementet.

Bjørn Sverre, på den andre siden, startet i Datelco i 2022, og ble ansatt som montør i en alder av 64 år. Han er spesialisert på elektroarbeid, og siden han startet her har han arbeidet med prosjekter på Statsbyggs mange eiendommer i Oslo.

Datelco_Ansatte_Jan


"Å ansette Bjørn Sverre har vist seg å være en veldig god investering. Han er frisk som en fisk og presis og nøyaktig i sitt arbeid – en montør til å stole på"
, sier avdelingsleder Jan Arnesen.

 

Helge er faktisk en av tre ansatte som nylig feiret 35 års jubileum i selskapet, og vi er veldig stolte av at vi har kunnet tilby et godt arbeidsmiljø gjennom alle disse årene og en arbeidsplass hvor ansatte ønsker å bli.

En liten kuriositet på tampen er at Helge og Bjørn faktisk gikk i parallellklasse på barneskolen og ungdomsskolen og i samme klasse da de tok elektro på yrkesskolen. 👦👦

Er du interessert i mer informasjon om å jobbe for Datelco? Les mer på vår nettside: Karriere
Eller send oss en åpen søknad gjennom vår karriereportal (ekstern lenke)

Vil du få nyheter fra Datelco i innboksen hver uke? 😀 Meld deg på vårt nyhetsbrev her. 📨