Datelco og Panduit 20.02.2024

Gjør kartlegging av nettverkskabling enkelt med Panduit RapidID!

Tenk deg å ha fullstendig oversikt over nettverkskablingen din uten å måtte bruke evigheter på manuell dokumentasjon.

Tenk deg å ha fullstendig oversikt over nettverkskablingen din uten å måtte bruke evigheter på manuell dokumentasjon.

Som nettverkstekniker, installatør eller IT-sjef har du sikkert opplevd at det kan være kaotisk å holde styr på nettverkskablingen din? Datelco gir deg nå løsningen i form av å tilby Panduits RapidID-system. Dette smarte systemet gjør dokumentasjon av kabling til en lek, og kan spare deg for tid og dermed penger.

Les også: Datelco er eneste Panduit Gold Partner i Norden

Hva er RapidID?

RapidID er et system som automatiserer den arbeidskrevende og potensielt feilutsatte prosessen med manuell dokumentasjon av patchkabler.

Systemet kan spare deg for opptil 50% av tiden ved dokumentasjon av patchkabler, i tillegg går nøyaktigheten på dokumentasjonen opp.

Slik fungerer det

  • Forhåndsmerkede kabler: Panduit har gjort det enkelt ved å merke kablene med unike strekkoder, så man slipper å gjøre det manuelt. Kablene er merket med strekkode i begge ender og med bokstavene "A" og "B", som definerer begynnelsen og slutten av kabelen.
  • RapidID App: Last ned den gratis RapidID-appen for å registrere, validere, søke og matche tilkoblinger på en enkel måte.
  • Enkel skanner: Bruk den håndholdte Bluetooth-skanneren for enkelt å skanne kablene i nettverket ditt. Under skanning blir patchkablene tilordnet det definerte patchfeltet/switch-porten. Dataene som leses inn, eksporteres trygt til appen.

Voilà! Dokumentasjonen er ferdig, uten stress og feil.

rapid-id-press-release-image-500x500Les også: Er datarommet rotete? Hvordan er det da med IT og sikkerhet?

Hvorfor er RapidID så bra?

RapidID automatiserer hele prosessen med å dokumentere kabling. Det sparer deg for den kjedelige jobben med å merke hver kabel manuelt og, ikke minst, reduserer risikoen for feil. Systemet er som en personlig kablingsassistent. Det er også en livredder om du må feilsøke eller gjøre endringer i nettverket ditt.

Systemet passer for alle steder der dokumentasjon av patchkabler er nødvendig, inkludert datasentre, flerbrukerdatasentre, telekommunikasjonsrom, EDGE-implementeringer og eksterne lokasjoner. Rapid ID gjelder både på fiber og kobber patch. Dokumentasjonen som opprettes med RapidID er nyttig når du skal bygge nye tekniske rom, finne patchtilkoblinger eller bytte ut en nettverksswitch.

Her kan du se en film som viser systemet:

 

Kontakt Tore Dahl (avdelingsleder svakstrøm i Datelco) om du vil vite mer,
mail: tore.dahl@datelco.no tel: 928 44 502

Vil du få nyheter fra Datelco i innboksen hver uke? 😀 Meld deg på vårt nyhetsbrev her. 📨