Sikkerhet i næringsbygg 18.06.2024

Porttelefon til Solborg Bo- og Behandlingssenter

I Nordre Follo Kommune jobber vår montør Morten Hagen nå med installasjon av porttelefon på Solborg Bo- og Behandlingssenter.

Montørene i Datelco er erfarne når det kommer til installasjon av adgangskontroll, alarm og videoovervåkning. I Nordre Follo Kommune jobber vår montør Morten Hagen nå med installasjon av porttelefon på Solborg Bo- og Behandlingssenter.

Solborg Bo- og Behandlingssenter

Solborg Bo- og Behandlingssenter er en moderne institusjon som tilbyr omfattende omsorg og behandling for eldre med ulike helseutfordringer. Senteret er kjent for sin spesialiserte pleie og et trygt, støttende miljø for beboerne.

Blant beboerne finnes det mange som lever med Alzheimer og andre former for demens. Dette gjør det essensielt å sikre at uvedkomne ikke slipper inn og at pasientene holder seg trygge.

Les også: Videoovervåkning som en del av sikkerhetssystemet for din næringseiendom

Porttelefon med videovisning av besøkende

Morten3Morten Hagen har arbeidet i Datelco siden 1989 og har omfattende erfaring med installasjon av sikkerhetssystemer. Nylig har han tilbrakt arbeidsdagene på Solborg for å installere porttelefoner på fire avdelinger og ett møterom.

Dette systemet er av samme type som Datelco tidligere har installert på legevakten på Ski sykehus og hjelpemiddelsentralen på Langhus.

Porttelefonen kan kobles til adgangskontrollsystemet, som styres av en sentral enhet, for å sikre enkel og effektiv kontroll av hvem som har tilgang til bygget.

Les også: Innbruddsalarm i næringsbygg

Aiphone GT Video

SolborgNår det kommer til porttelefoner, samarbeider Datelco med Qualitronic som er generalagent i Norge for Aiphone-systemene. Aiphone er et japansk selskap med røtter tilbake til 1948. De er kjent for kvalitetsprodukter og fleksible løsninger. Behovet for pålitelige intercom-systemer er økende. Ved hjelp av ny teknologi som IP er Aiphone med på utviklingen og tilpasser produktene til kundens behov.

Aiphone GT-serien er et markedsledende system som gir høykvalitets adgangskontroll og pålitelig kommunikasjon mellom besøkende og personalet. Systemet er også tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne. Du kan lese mer om Aiphone GT her.

Nordre Follo

Datelco har, som tidligere nevnt, en rammeavtale med Nordre Follo kommune og har elektrikere som arbeider fast i kommunen hver dag. For mer informasjon om andre prosjekter kan du lese disse artiklene:

Datelco brannsikrer Nordre Follo
Møt Ruben – han har en skikkelig "møkkajobb"
Fornyet tillit for Datelco i Nordre Follo

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale:

Se også nettsiden: Brann og sikkerhet