24:7 elektrovakt – ring 92 84 45 46

24:7 elektrovakt – ring 92 84 45 46

Hva gjør du hvis strømmen blir borte?

Er det en sikring som er gått, er det naturligvis sikringsskapet som gjelder. Men det er ikke alltid der feilen ligger – og da må det helst profesjonelle krefter til.

Datelcos vakttelefon – 24:7 elektrovakt – når du når som helst på døgnet på 92 84 45 46. Sjekk også ut www.datelco.no for mer informasjon.

24:7 elektrovakt er sikkerhet. Og sikkerhet er trygghet.

Uansett når på døgnet det oppstår problemer med det elektriske anlegget, er elektrovakten hos Datelco klar til å hjelpe dere. Vi snakker ekte døgnvakt – hvert døgn, hele måneden, hele året. Går strømmen julaften, kan våre folk redde ribba!

Når alarmen går, kommer vi

Våre erfarne el-installatører rår over en fullt utstyrt servicebil, og har de nødvendige sertifikater og tillatelser til å kunne ta det som måtte komme av problemer. De betjener like gjerne bedrifter som private husholdninger. Bedrifter kan ringe oss om gunstige sikkerhetsavtaler på vanlig kontortelefon, 22 67 20 62.

Ta kontakt i dag, så tar vi oss av el-problemene dine før de skjer

Omtrent halvparten av brannene her til lands skyldes vanligvis feil i el-anlegg eller feil bruk av elektrisk utstyr. Det er eieren og brukeren av et elektrisk anlegg som har plikt til å vedlikeholde anlegget. Oppdatering av sikringsskap og elektrisk nett er livsviktig og skal og må utføres av fagfolk. Egen fikling med det elektriske nettet er ikke bare farlig i øyeblikket, men like mye på lang sikt.

Ønsker du å vite mer om 24:7 elektrovakt, kan du ringe oss på telefon 22 67 20 62, sende oss en e-post: firmapost@datelco.no eller gå inn på www.datelco.no for mer informasjon.

Send oss en forespørsel

Ta kontakt direkte og send oss en utforpliktende forespørsel.

Fyll ut skjema »