Send oss en forespørsel

24:7 elektrovakt – ring 92 84 45 46

24:7 elektrovakt – ring 92 84 45 46

Hva gjør du hvis strømmen blir borte?

Har sikringen gått, er det naturligvis sikringsskapet som gjelder. Men det er ikke alltid der feilen ligger – og da må det helst profesjonelle krefter til.

Datelcos vakttelefon – 24:7 elektrovakt – treffer du når som helst på døgnet på telefon 92 84 45 46.

24:7 elektrovakt er sikkerhet. Og sikkerhet er trygghet.

Uansett når på døgnet det oppstår problemer med det elektriske anlegget, er elektrovakten hos Datelco klar til å hjelpe dere. Vi snakker ekte døgnvakt – hvert døgn, hele måneden, hele året. Går strømmen på julaften, kan våre ansatte redde julematen.

Når alarmen går, kommer vi

Våre erfarne el-installatører rår over en fullt utstyrt servicebil, og har de nødvendige sertifikater og tillatelser til å kunne ta det som måtte komme av problemer. De betjener like gjerne bedrifter som private husholdninger.

Bedrifter kan også kontakte oss om gunstige sikkerhetsavtaler på sentralbord 22 67 20 62 eller epost firmapost@datelco.no.

Ta kontakt i dag, så tar vi oss av el-problemene dine før de skjer

Omtrent halvparten av brannene her til lands skyldes vanligvis feil i el-anlegg eller feil bruk av elektrisk utstyr. Det er eieren og brukeren av et elektrisk anlegg som har plikt til å vedlikeholde anlegget. Oppdatering av sikringsskap og elektrisk nett er livsviktig, og skal og må utføres av fagfolk.