Elektro_elbillading_banner
Smart lading

Elbillading

Datelco har lang erfaring med å skreddersy ladeanlegg for elbil for våre kunder. Vi leverer ladeanlegg i alle størrelser. 

Skreddersydde anlegg for lading av elbil

Datelco har lang erfaring med å skreddersy ladeanlegg for elbil for våre kunder. Vi leverer ladeanlegg i alle størrelser. 

Elbillading i næringsbygg

Det er stadig flere bedrifter som ønsker ladeanlegg for elbil. Behovet øker naturlig nok i takt med antall elbiler som selges i Norge. Det har blitt en forventning blant leietakere i næringsbygg at utleier tilbyr lademuligheter der det er parkering. 

Eksisterende elektriske anlegg er ofte ikke dimensjonert for elbillading. Det er derfor viktig å montere godkjente ladestasjoner slik at elbilanlegget lader trygt og effektivt.

Datelco hjelper til å legge opp god infrastruktur. Vi finner den riktige løsningen for dere og bistår med å sette opp et dynamisk og energieffektivt system.

Elbillading i sameier og borettslag

Januar 2021 kom det nye regler i borettslagsloven og eierseksjonsloven som ga andels- og seksjonseiere rett til å kreve ladepunkt for elbil og ladbar hybridbil. Det blir ofte opp til styret hvordan dette skal tilrettelegges til det beste for alle. Datelco kan hjelpe og rådgi styret gjennom hele prosessen. For slike anlegg, av en viss størrelse, installerer vi ofte smarte anlegg med betalingssystemer og dynamisk overvåkning.

Både for næringsbygg og sameier er Datelco en partner på alle steg i prosessen:
  • Besiktigelse
  • Konsultasjon
  • Design av ladeløsningen
  • Installasjon
  • Drift og vedlikehold
Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!