Vi søker etter nye dyktige kolleger!

Datelco as er i sterk vekst og trenger flere dyktige og erfarne Baser og montører som trigges av varierte og spennende arbeidsoppgaver med stort kundefokus.   

Du har erfaring, og har skjønt hva elektriker-faget dreier seg om, og vet verdien av god kundebehandling. Hos Datelco setter vi vår ære i å gjøre jobbene fullt ut, noe som betyr at vi også rydder og støvsuger etter oss etter endt gjerning. Og det gjelder enten vi har gjort en jobb i datarommet på Oslo Børs eller hos fru Hansen på Bekkestua. Dessuten vet du at du fungerer i jobben både alene og som en del av et større team.

Du kan uttrykke deg godt, både skriftlig og muntlig, på norsk/skandinavisk. Du må ha førerkort for klasse B.

Se hele stillingsannonsen på Finn.no

DETTE TILBYR VI DEG:

Et kjempegodt miljø som i dag består av 70 medarbeidere.  Vi har kunder som varierer fra store, statlige foretak til enkeltkunder i privatmarkedet, og har nok et snev mer løsningsorientering enn de fleste i bransjen.

Som ansatt hos Datelco kan du altså lene deg på erfarne fagfolk som gjerne hjelper deg videre når du trenger det. Kurs, autorisasjoner og videreutdanning er ikke bare selvsagt – det ser vi på som en nødvendighet, både for deg og oss.

Konkurransedyktig lønn. Egen bil. Jobb-mobil og nettbrett. Fleksibel arbeidstid. Mulighet for utenlandsoppdrag. Veldig god pensjonsordning.

Men tilbake til avsnitt 1: Miljøet er kanskje en av de beste grunnene til å jobbe hos Datelco. Både arbeidsmiljøet og det ytre miljøet, Datelco er altså kvalifisert som Miljøfyrtårnsbedrift. Miljøet hos oss er bygget opp gjennom 30 begivenhetsrike år, og vi opplever ekstremt lite gjennomtrekk av ansatte. Kan det ha noe med fredagstreffene våre å gjøre? Mulig det også, ja …

 

VIL DU BLI MED PÅ LAGET? HER ER OPPSKRIFTEN:

Send en søknad med en oversiktlig CV, inneholdende sertifikater og spesialiteter, til tom.johnsen@datelco.no. Tom Johnsen er daglig leder og står i spissen for utvelgelsen av kandidater til stillingene.