Takk for at du klikket på stillingen! Skal vi se på jobben?

Elektrikere:

Vi har allerede slått fast at vi trenger kortreiste elektrikere fra Asker- og Bærumsområdet. Er du en av dem, er det visse ting som må være på plass hos deg i tillegg. Og du på din side må naturligvis stille krav til oss. La oss se på begge deler:

DETTE ØNSKER VI OSS AV DEG:

Du har nødvendig utdannelse – det vil si at du har Gr. L og/eller Gr. S og er telekommunikasjonsmontør.

Du har bra med erfaring, har skjønt hva elektriker-faget dreier seg om, og vet verdien av god kundebehandling. Hos Datelco setter vi vår ære i å gjøre jobbene fullt ut, noe som betyr at vi også rydder og støvsuger etter oss etter endt gjerning. Og det gjelder enten vi har gjort en jobb i datarommet på Oslo børs eller hos fru Hansen på Bekkestua. Dessuten vet du at du fungerer i jobben både alene og som en av et større team.

Du kan uttrykke deg godt, både skriftlig og muntlig, på norsk/skandinavisk. Førerkort for klasse B har du også.

DETTE TILBYR VI DEG:

Et kjempegodt miljø som i dag består av 60 medarbeidere – og vi var nettopp en tur i Berlin og feiret 30-årsjubileum. Tri heile dagar til ende! Vi har kunder som varierer fra store, statlige foretak til enkeltkunder i privatmarkedet, og har nok et snev mer løsningsorientering enn de fleste i bransjen.

Som ansatt hos Datelco kan du altså lene deg på erfarne fagfolk som gjerne hjelper deg videre når du trenger det. Kurs, autorisasjoner og videreutdanning er ikke bare selvsagt – det ser vi på som en nødvendighet, både for deg og oss.

Lønn skal du jammen meg få, også; konkurransedyktig lønn. Egen bil. Jobb-mobil og nettbrett. Fleksibel arbeidstid. Mulighet for utenlandsoppdrag. Veldig god pensjonsordning.

Men tilbake til avsnitt 1: Miljøet er kanskje en av de beste grunnene til å jobbe hos Datelco. Både arbeidsmiljøet og det ytre miljøet, Datelco er altså kvalifisert som Miljøfyrtårnsbedrift. Miljøet hos oss er bygget opp gjennom 30 begivenhetsrike år, og vi opplever ekstremt lite gjennomtrekk av ansatte. Kan det ha noe med fredagstreffene våre å gjøre? Mulig det også, ja …

GJØR NOEN UNDERSØKELSER OM OSS
– SJEKK NETTSIDEN VÅR

Vil du vite mer om Datelco og datarom, klikker du her.

Vil du vite mer om vår dataromløsning, SCS, klikker du her.

Vil du vite mer om datakabling, Internet of Things og PoE-kabling, klikker du her.

Vil du vite mer om el-installasjon og termofotografering, klikker du her.

Vil du vite mer om Datelco Privat – klikker du her.

Vil du vite mer om 24:7 elektrovakt, klikker du her.

Vil du vite mer om kunder og avtaler, klikker du her.

Vil du vite mer om Datelco, klikker du her.

VIL DU BLI MED PÅ LAGET? HER ER OPPSKRIFTEN:

Siden Datelco holder til i Ryensvingen 2-4, 0612 Oslo, har telefonnummer 22 67 20 62 og en firma-e-postadresse firmapost@datelco.no, foreslår vi at du sender en søknad med en oversiktlig CV, inneholdende sertifikater og spesialiteter, til tom.johnsen@datelco.no. Tom Johnsen er daglig leder og står i spissen for utvelgelsen av kandidater til stillingene. Ikke alene – men han er dypt involvert …