Send oss en forespørsel

Kunder og avtaler

 Hjem

Kunder og avtaler

Datelco har flere store rammeavtaler med både offentlige og private virksomheter. I tillegg har vi flere store kunder der vi ikke har noen spesifikk avtale, men hvor vi har kommet godt overens med oppdragsgiver gjennom flere års arbeide.

Rammeavtaler er kontrakter der vi, som utførende part, står for daglige service- og installasjonsprosjekter innen elektrofaget. For å komme i en slik posisjon har vi vært i konkurranse med andre leverandører i vår bransje. En rammeavtale varer gjerne i fire år, mens noen starter med to års avtale og mulighet for forlengelse, ett år ad gangen, maksimalt to ganger. Atter andre går på ett års avtale med mulighet for ett års forlengelse ad gangen, i maksimalt tre år. Deretter blir det ny konkurranse om ny rammeavtale.

Nytt tilbud til absolutt alle: 24:7 elektrovakt

Problemer med strøm og elektrisitet blir sjelden annonsert på forhånd  – plutselig er bare ikke strømmen  der. Både private, bedrifter og offentlige etater er svært avhengige av strømforsyning til alt fra databehandling til belysning og varmtvann – og nå har Datelco etablert et tilbud når strømmen blir borte. Ringer du 92 84 45 46 – døgnet rundt, året rundt – kommer våre spesialister så kjapt de kan, i velutstyrte biler og med alle nødvendige tillatelser og sertifikater. Les mer om 24:7 elektrovakt her!

I skrivende stund har vi i Datelco rammeavtaler med følgende kunder:

logo utenriksdepartementet


logo ski kommune


logo statsbygglogo oppegaard kommune
Oppegård kommune


logo helsefirektoratet


logo veterinaerinstituttet
ntc_services


Sunnaas logo


VPS_logo


 


Faste kunder

Faste kunder uten rammeavtale er gjerne faste forbindelser der vi har blitt en integrert del av bedriftens installasjons- og vedlikeholdsvirksomhet. Etter som vi har utført alt fra elektro- til datainstallasjoner, har vi også fått en unik oversikt over og kontroll på totaliteten av slike installasjoner, samt over styrt vedlikehold av disse. Når vi kjenner en bedrifts egenart og infrastruktur så godt som vi gjør over tid, er det jo enklere å benytte våre tjenester enn å måtte lære opp en ny leverandør.

Noen eksempler på faste kunder:

logo coca cola

Logo Principle04

logo telecomputing

DetNorskeVeritas_logo

atea_hvit_pa_sort

Lundin_high_resolution

ibm logo

Evry_logo