Spennende mulighet! 04.04.2024

Klar for en ny utfordring? Datelco søker erfaren økonomisjef

Datelco er i en spennende fase med muligheter for stor vekst, og trenger en økonomisjef til å håndtere viktige oppgaver som månedsrapportering, budsjettering og prognostisering.

Vil du jobbe hos en arbeidsgiver som er solid, erfaren og fremtidsrettet på en gang?

Datelco er en elektro-, EKOM- og systemleverandør i vekst, med store utviklingsmuligheter. Etter mer enn 35 år i bransjen er Datelco kjent som en solid aktør med godt omdømme. 

Datelco, som har kontor på Ryen i Oslo, har over 70 ansatte og omsatte i 2023 for 124,5 MNOK. Kundene våre spenner fra store statlige institusjoner som Statsbygg, Utenriksdepartementet og Forsvarsbygg, til kommuner og private bedrifter.

Økonomisjef

Datelco er i en spennende fase med muligheter for stor vekst, og trenger deg til å håndtere viktige oppgaver som månedsrapportering, budsjettering og prognostisering. Med solid erfaring innen økonomistyring, regnskap og prosjektbasert kontroll, blir du en sentral del av ledergruppen og daglig leders viktigste partner, i alle økonomiske aspekter av selskapet.

I tillegg til kontantstrømshåndtering og kostnadskontroll, vil du også ha ansvar for finansiell planlegging og analyse. 

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg med høyere utdannelse innen økonomi, regnskap eller finans, som er nødvendig for å kunne møte de utfordrende kravene i rollen som vår øverste økonomiansvarlig. Du bør ha en dyp forståelse for, og erfaring med, å kunne analysere data nøyaktig og trekke konklusjoner som styrker selskapets økonomiske vekst og utvikling.

Kandidater med erfaring fra prosjektbaserte miljøer, spesielt innen bygg- eller ingeniørvirksomhet, vil ha en fordel.

Som en del av vårt team må du kunne samarbeide effektivt med kollegaer og samtidig være i stand til å ta initiativ og jobbe selvstendig når nødvendig. Du må kunne kommunisere klart og tydelig både muntlig og skriftlig på både norsk og engelsk.

Stillingen innebærer for øyeblikket lederansvar for et team på to dedikerte medarbeidere.

Hva kan vi tilby?

I tillegg til å bli en del av et hyggelig arbeidsmiljø med lokaler sentralt på Ryen, er vi et selskap som håndterer store kontrakter og rammeavtaler med høyt profilerte kunder verden over. Vi er stolte over våre høyt faglige og engasjerte ansatte, og vi jobber hele tiden for å bli best i bransjen. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og personalvilkår med mulighet til å kjøpe aksjer i selskapet.

Du vil få en sentral rolle i et selskap i vekst med grønn profil og Datelco er miljøfyrtårnsertifisert som tilsvarer ISO 14001.

Velkommen til oss i Datelco AS!

Søknadsfrist: Fristen for å søke er utløpt!
Søknader vurderes fortløpende. 

 

Spørsmål om stillingen?

Kontakt daglig leder Christine Sæther på tel: +47 984 31 684 eller epost: christine.saether@datelco.no