Samarbeidspartnere 27.12.2023

Datelco er eneste Panduit Gold Partner i Norden

Panduit er en verdensledende utvikler og leverandør av løsninger og produkter som hjelper kunder med å optimalisere fysisk infrastruktur. Systemgaranti på 25 år følger med!

I dagens samfunn øker informasjonsflyten. Kablene fylles med viktig informasjon, og en liten feil i infrastrukturen kan bli svært kostbar.

Hva er fysisk infrastruktur

Fysisk infrastruktur betyr i denne sammenheng alt av fysisk utstyr knyttet til datanettverket, som for eksempel kabler, rack og føringsveier.

Panduits løsninger for fysisk infrastruktur gir bedrifter muligheten til å koble sammen, administrere og automatisere kommunikasjon, databehandling, strøm, kontrollsystemer og sikkerhetssystemer.

Panduits produkter og løsninger er skalerbare og effektive, og på denne måten hjelper Panduit bedrifter med å konkurrere og lykkes i et stadig skiftende marked.

Et solid partnerskap

Datelco, som alltid har glødet for å levere vellykkede IT-infrastrukturprosjekter, har samarbeidet tett med Panduit i godt over 20 år.

Samarbeidet har vært strategisk viktig for Datelco. Panduit er kjent som en high-end leverandør av kablingssystemer. Datelco har lenge sett en økende etterspørsel etter produkter av høy kvalitet for økt driftssikkerhet over tid.

Som en ledende leverandør av strukturert kabling i Norge, jobber ekspertteamet i Datelco med kablingsløsninger fra Panduit, og kan dermed tilby kundene design- og installasjonsekspertise for forretningskritisk IT-infrastruktur. Datelco benytter Panduitprodukter i alle typer bygg, og anbefaler det spesielt der det er særlige behov for sikkerhet.

Datelco panduit gold«Med produkter fra Panduit kan vi garantere pålitelighet og fleksibilitet som bedrifter trenger nå og i fremtiden», sier avdelingsleder for svakstrøm i Datelco, Tore Dahl. «Som en Panduit Gold partner er Datelcos ansatte opplært, sertifisert og eksperter på Panduits løsninger og kan sikre at prosjektene dine bruker beste praksis og overholder bransjestandarder.»

Panduit sertifiserer selv sine samarbeidspartnere. Å være Panduit Gold partner er en betydelig anerkjennelse av Datelcos dedikasjon, harde arbeid og det sterke partnerskapet vi har bygget opp med Panduit gjennom årene.

Hva betyr dette for våre kunder?

Kundene drar nytte av en nettverksinfrastruktur med redusert risiko, og økt evne til å tilpasse seg raskt og effektivt til endrede forhold eller krav i markedet (kvalitet og skalerbarhet).

Datelco tilbyr sine kunder en systemgaranti på 25 år på kablingssystemer med Panduitprodukter.

Gullpartnerstatus viser kunden at Datelco kan tilby informert rådgivning når det gjelder kundens fysiske infrastruktur.

Hovedfordeler med Panduits løsninger

  • Forenklet administrasjon
  • Systemer som støtter forretningsvekst og endring
  • Redusert risiko
  • Pålitelighet og sikkerhet i fysisk infrastruktur
  • Reduserte kostnader på sikt
Se også nettsiden: Sertifiseringer, godkjenninger og autorisasjoner

Vil du vite mer? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.