Nye kontrakter 02.01.2024

Datelco har vunnet rammeavtale med Lørenskog kommune

Vi i Datelco er stolte av å annonsere at vi har inngått ny rammeavtale med Lørenskog kommune. 

Vi i Datelco er stolte av å annonsere at vi har inngått ny rammeavtale med Lørenskog kommune.

Lørenskog kommune har mer enn 47 000 innbyggere, og er en kommune med stor befolkningsvekst. Kommunen har om lag 250.000 m² eiendom fordelt på 90 bygg, i tillegg til ca. 500 utleieboliger.

I denne rammeavtalen skal Datelco levere tjenester til:

  • Boligkontoret, som forvalter kommunens utleieboliger
  • Park, idrett og friluftsliv (PIF), som forvalter bruken av idrettsanlegg, fotballbaner, parker mm. inklusive idretten
  • Kommunalteknikk, som forvalter vann, avløp og renovasjon herunder høydebasseng, pumpestasjoner og avfallssug

Datelco har den nødvendige ekspertisen til å håndtere arbeider på Lørenskogs varierte eiendomsportefølje. Vår kompetanse inkluderer ikke bare tradisjonelle elektrikertjenester, men også avanserte svakstrømsløsninger som er avgjørende for moderne bygninger og infrastruktur.

Datelco er også engasjert i bærekraft og miljøvennlighet. Som en del av vårt engasjement for grønne bygg, vil Datelco aktivt utføre prosjekter knyttet til energieffektivitet og miljøvennlig elektrisk design. Dette er i tråd med Lørenskog kommunes visjon om å være en grønn kommune.

Datelco ser frem til et produktivt samarbeid med Lørenskog kommune, og gleder oss til å levere tjenester av høyeste kvalitet for å opprettholde et trygt, effektivt og moderne elektrisk miljø for innbyggerne.

Les også: Fornyet tillit for Datelco i Nordre Follo

Rammeavtalen med Lørenskog kommune er delt i tre parallelle rammeavtaler for elektriker- og svakstrømstjenester, total omsetning er på 50-70 millioner og rammeavtalen gjelder i 2 år med opsjon til å forlenge avtalen ytterligere inntil 1+1 år.

Se alle våre rammeavtaler på nettsiden: Kunder og samarbeidspartnere

Kontakt oss gjerne: