Gode produkter 23.01.2024

Datelco og Eaton – kvalitetsarbeid med kvalitetsprodukter

Patrik Breiland fra Datelco og Stian Nergård fra Eaton viser her frem xDigital sikringen. Les mer om samarbeidet.

Datelco har lenge hatt et samarbeid med Eaton, en av verdens ledende aktører innen strømstyringssystemer og elektrifisering.

Som en del av Datelcos forpliktelse til å sikre kvalitet i alle ledd, vektlegger vi bruk av førsteklasses produkter gjennom samarbeid med flere ledende leverandører. Når det gjelder sikringer, er Eatons xDigital et produkt ofte anbefaler våre kunder.

xDigital sikringen

Denne sikringen dekker den største delen av frekvensspekteret. xDigital er betydelig mer nøyaktig og stabil enn andre jordfeilautomater, og tåler elektronisk støy bedre enn noe annet vern tilgjengelig på markedet. Dette reduserer risikoen for feilutløsninger.

xDigital er i tillegg verdens første digitale jordfeilautomat med integrert LED-varsling. Sikringen er utstyrt med et trafikklyssystem som lett og oversiktlig gir beskjed dersom noe er galt.

  • Grønt – Alt er i orden
  • Gult – Sjekk nærmere
  • Rødt – Større problemer, hvor utkobling er nært foranstående

Eaton x-digitalDu trenger dermed ikke være elektriker for å se om noe ikke er som det skal. I bygg hvor instruert personell følger med på elektrisiteten er denne sikringen med på å forenkle deres oppgave.

Les saken: Praktisk opplæring for instruert personell

Sikringens trafikklyssystem gjør det også mye enklere for elektrikere som kommer til stedet å raskt finne ut hvor feilen ligger. Elektrikeren sparer tid på feilsøking, og kunden sparer penger.

Samarbeidet med Eaton

Datelco har alltid hatt et fokus på å benytte kvalitetsprodukter sier faglig ansvarlig Patrik Breiland. Eaton utmerker seg som en leverandør vi virkelig kan stole på. Den gode kundeservicen har ofte spart oss for mye tid og dermed kunden for mange problemer. Varene er alltid på lager, noe som sikrer rask levering. Vi bruker Eatons produkter hos mage av våre kunder.

Stian Nergård, distriktssjef Oslo / Akershus i Eaton, legger til at Eaton er en internasjonal leverandør som har eksistert siden 1911 og vil bestå i overskuelig fremtid. Ikke bare er produktene av høy kvalitet, men Eaton er dermed også en trygg leverandør.

Eaton_e-post 72px 50mm

Ta gjerne kontakt for å vite mer: